National Geographic Traveler

National Geographic Traveler richt zich op de wereldreiziger die geïnteresseerd is in de cultuur, de geschiedenis en het landschap van de bestemming die hij of zij bezoekt. Het magazine inspireert met adembenemende fotografie, veel persoonlijke verhalen en praktische reisinformatie.

Voor National Geographic Traveler online mocht ik bijzondere adressen voor de herfst aanleveren. 9 x Bijzondere herfstovernachtingen! Verschenen op 30 september 2016.

Schermafbeelding 2016-10-01 om 12.34.01.png

FLOW Leven & liefde special

De nieuwe FLOWspecial Leven & liefde is een boek over liefde, vriendschap en familie. Een ode aan de mensen om je heen, zo zou je deze special kunnen samenvatten. Want al zijn de banden met familie, geliefden en vrienden soms nog zo ingewikkeld, toch zijn zij het juist die er altijd weer voor je zijn. En beleef je juist met hen ook de mooie momenten.

Mijn bijdrage voor deze FLOW bestaat uit 'Even weg adresjes - alleen of met z'n tweeën' en 'XXL vakantiehuizen - vakantieadresjes met vrienden'

flowspecial leven en liefde

vtwonen

vtwonen ♥ blogs is een tijdschrift van en over favoriete woon- en lifestylebloggers, speciaal geselecteerd door de redactie van vtwonen en bloggersplatform Meet the Blogger. Maar liefst 164 pagina’s over hun werk, hun huizen en favoriete adressen, met natuurlijk de mooiste foto’s en inspirerende ideeën.

In het magazine vind je o.a. groen-inspiratie, styling-tips, must see hotspots en shopping adressen. 32 topbloggers waaronder Beeldsteil, Binti Home, Petite Passport, Vosgeparis, Prchtg, Zilverblauw en... Guess what? Ik ben ook een van de lifestylebloggers! Zo trots! 

coverblogazine vtwonen
blogazine2016
blogazine
blogazinevt

Noord-Hollands Dagblad

Het eerste weekend van juli 2016 was ik op uitnodiging van Bureau Laag Holland in de regio Laag Holland, de streek tussen Amsterdam, Zaanstad, Hoorn & Alkmaar. Met 9 bloggers op pad, langs de bijzondere plekken van de regio. Een journalist van het Noord-Hollands Dagblad schreef er een artikel over, verschenen op zaterdag 2 juli, met een prominente plek voor... moi! 

FLOW vakantieboek

Om de zomer te vieren, heeft FLOW dit jaar weer een lekker ouderwets vakantieboek gemaakt. 30 days of summer; voor elke dag vroegen ze iemand anders wat de zomer hem of haar brengt. Dat blijken verwachtingen, plannen en plaatjes in het hoofd te zijn, maar vooral ook: mooie inzichten, eindelijk tijd om te tekenen, om te niksen, om in het nu te leven, om nieuwe plannen te maken en om naar muziek te luisteren. En zo liggen er in dit boek dertig zomerdagen op je te wachten, voor een lekker lange inspirerende zomer.

'Even op een ander adres wonen. Op deze adressen voelt Marleen Brekelmans zich thuis'

 

Flow vakantieboek

Ouders van Nu vakantiegids

Ouders van Nu inspireert moeders op een persoonlijke manier, bespaart ze tijd en geld en beantwoordt vragen over opvoeding en moederschap. Zo maakt Ouders van Nu het leven van moeders iedere dag leuker! 

Journalist Chantal (van het blog Yourfuturepostcard) mocht voor het blad Ouders van Nu de vakantiegids samenstellen, waarin ze bloggers aan het woord laat. Bijzonder Plekje was er bij!