In de media

REIZ& Magazine mei 2017

REIZEN Magazine is het meest inspirerende reismagazine van Nederland vol originele autoroutes en betaalbare stedentrips zowel binnen als buiten. In REIZEN Magazine nemen de beste reisfotografen en reisschrijvers je graag mee naar de mooiste reisbestemmingen. Kortom, je mooiste reis begint bij REIZEN Magazine!

In het REIZ& Magazine van mei 2017 ben ik reisblogger van de maand!

reizenmagazine
reisbloggervandemaand

 

 

A.S Adventure

A.S. Adventure is een outdoor winkelketen in België. Elk seizoen brengen ze een nieuw lookbook uit, met in de herfsteditie Bijzonder Plekje België vermeld. 

'Surfen naar de Ardennen

Op zoek naar leuke adresjes in de Ardennen? Check Bijzonder Plekje een coole website die de origineelste logeerplekken in en rond België verzamelt. Onze top 3 van hun locaties in de Ardennen: '

National Geographic Traveler

National Geographic Traveler richt zich op de wereldreiziger die geïnteresseerd is in de cultuur, de geschiedenis en het landschap van de bestemming die hij of zij bezoekt. Het magazine inspireert met adembenemende fotografie, veel persoonlijke verhalen en praktische reisinformatie.

Voor National Geographic Traveler online mocht ik bijzondere adressen voor de herfst aanleveren. 9 x Bijzondere herfstovernachtingen! Verschenen op 30 september 2016.

Schermafbeelding 2016-10-01 om 12.34.01.png