De lente begint: Fris!

Fris nodigt je uit om in het lentezonnetje weer lekker naar buiten te gaan. Lees over de leukste logeeradressen en vind de fijnste terrasjes om de eerste warme zonnestralen op je huid te voelen. De mooiste fiets- en wandelroutes langs bloesems en bloembollen worden getipt. Het boek is kleurrijk geïllustreerd met grote foto’s, illustraties, afvinklijstjes en verrassende quotes. 

IMG_6242.JPG
Boek Fris Deze lente wil ik.png
Boek Fris van Bijzonder Plekje.png

REIZ& Magazine mei 2017

REIZEN Magazine is het meest inspirerende reismagazine van Nederland vol originele autoroutes en betaalbare stedentrips zowel binnen als buiten. In REIZEN Magazine nemen de beste reisfotografen en reisschrijvers je graag mee naar de mooiste reisbestemmingen. Kortom, je mooiste reis begint bij REIZEN Magazine!

In het REIZ& Magazine van mei 2017 ben ik reisblogger van de maand!

reizenmagazine
reisbloggervandemaand

 

 

A.S Adventure

A.S. Adventure is een outdoor winkelketen in België. Elk seizoen brengen ze een nieuw lookbook uit, met in de herfsteditie Bijzonder Plekje België vermeld. 

'Surfen naar de Ardennen

Op zoek naar leuke adresjes in de Ardennen? Check Bijzonder Plekje een coole website die de origineelste logeerplekken in en rond België verzamelt. Onze top 3 van hun locaties in de Ardennen: '